Contact/Comanda

Email:
Subiect:
Mesaj:

Societatea

Compania a fost fondata in anul 2006 si isi doreste sa va propuna solutii in realizarea, reconditionarea si furnizarea tuturor ambalajelor din lemn, de care aveti nevoie.

Datorita rezultatelor deosebite in timp, societatea a primit numeroase premii de la organisme recunoscute intern si international.

Compania a avut de la an la an o crestere exponentiala bazata in mare parte pe seriozitate si respect fata de clienti, precum si datorita gasirii intotdeauna de solutii personalizate.

Compania isi desfasoara activitatea pe o suprafata de 13.000 mp, detine flota proprie de camioane mari si mici iar activitatea de productie se desfasoara cu mijloace semiautomate specifice acestei activitati.

 

ARICESTI, Sos. Ploiesti – Tirgoviste 
Jud. Prahova
Tel. : 0756 339 719
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.paleurop.ro

TURDA - Str. Bogdana, FN
Jud. Cluj
Sef Depozit: Cristea Ioan Alexandru
Tel: 0741 035 702
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BALOTESTI - Str. Viilor Nr.5
Jud. Ilfov
Sef Depozit: Doru Toma
Tel: 0755 065 349
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Copyright © 2017 ROM GRUP - . Toate drepturile rezervate.

Asociatia Imobiliara RomanaKANGEN apa vietii - apa alcalina, apa ionizata, apa antioxidantaBDOBC - Imaginea ta este afacerea noastraStiri online - www.faptdivers.roINCOMOD. Ziar on line din Ploiesti, din Prahova, din Romania!Distribuitor autorizat dresuri Fiore si lenjerie intimaColectare, triere, reparare, stocaj si livrare paleti de ocazieREPUBLICANUL - Cine uita, nu merita - Nicolae IorgaUnic importator parfumuri ROXANNE si XCEEDTargul National Imobiliar TNI  - Momentele cheie ale anului 2013 in real estateBia Sun Studio - Studio profesional de bronzare, remodelare corporala   si masaj din PloiestiBia Sun Club - Noi aducem soarele in viata ta! - Salon de bronzareEcoatitudineEUROSUN MANAGEMENT & CONSULTINGINFOMEDIU - Revista de mediu si ecologieReporter Economic